2021

Hej, alla blivande studenter. Vad kul att ni hittat hit och överväger att boka studentflak via Studentflaksöder. Efter ett väl lyckad 2020 med tanke på omständigheterna arbetar vi nu under nya rättningslinjer för att det ska gå så bra så möjligt inför studenten 2021.

 

Förra året löste vi studenten i sista minut med partybussar i olika slag och andra alternativ. Det slutade med att majoriteten av kunderna blev otroligt nöjda, speciellt dem som valde att åka partybuss. Just nu finns det ett förbud på studentflak fram tills årskiftet. Enligt information från Transportstyrelsen och övriga myndigheter ser det ut till att med stor sannolikhet hävas därefter. Det betyder att studentflak kommer att vara lagligt precis som förr tills ni tar studenten. För att ändå vara på den säkra sidan har vi valt att införa lite ändringar i processen för er trygghet.

 

Nu kan ni boka studentflak och säkra en plats utan att betala någon deposition eller förskottsbetalning, det gäller alltså bara att boka nu medans det finns lediga platser. Sedan kommer vi att börja ta emot betalningar efter att förbudet hävts i början på 2021. Skulle det vara så att ni har betalt och ett nytt förbud kommer, erbjuder vi 100% återbetalning. Detta gäller alltså oavsett om förbudet kvarstår eller det försvinner och kommer tillbaka igen. 

-

Har ni frågor eller synpunkter ber vi er kontakta oss på kontakt@studentflaksoder.se.

Bästa hälsningar,

Emma Johansson med resterande personal. 

2020-09-15