top of page

fetaste studentflaket

Studentflak Malmö

Studentflak malmö

Studenten

Student

Studentflak

Studentflak malmö
FAQ banner (3).png

studentflak malmö

FAQ

Studenten 2018

 • Bokningar av flaket
  För att vara säker på att man får ett studentflak som passar efter ens önskemål bör man vara ute i god tid med bokningen. Bokningar börjar redan komma in på hösten. Studentflak bokas online via vår hemsida eller vi en sammarbetspartner. Önskar ni boka ett studentflak fyller ni i bokningsformuläret här. Vid onlinebokningar får ni alltid besked inom två dagar om ert önskade flak finns tillgängligt. Är studentflaket tillgängligt får ni ett sms med inloggning till vår bokningsportal. Ett kontrakt upprättas som garanterar er bokning. Obs: Vi kontaktar er även om det inte finns några studentflak enligt ert önskemål. Om ni inte ändrar önskemålen sätter vi upp er på en väntelista. Vid återbud kontaktar vi er. Vi kommer att göra allt för att hitta en lösning.
 • Kontrakt & betalning
  Världen går allt mer emot en digitalisering, så det har vi också valt att göra. Efter er bokning kommer ni att få både en bekräftelse på mail samt inloggning till vår bokningsportal (mittflak.se). Vid första inloggningen kommer ni att bli ombeda om en signering av vårt digitala avtal, därefter sköter ni allt såsom ändringar, betalningar osv. direkt i portalen, smart va? Obs: Tänk på att den som hyr studentflak måste vara minst 18 år och kunna visa upp legitimation vid begäran. Eventuella erbjudanden via egna kampanjer såsom "early bird rabatt", sammarbetspartners (t.ex. elevkåren på er skola) eller referenser kan ej kombineras.
 • Leveransinformation
  Efter kontrakt skrivits skall ni kontakta oss och ge oss ytterligare information vi behöver veta inför flakfärden, tex tidpunkter och hur flaket har tänkts att pynta. När leveransinformationen fyllts i är hela bokningsprocessen klar.
 • Flakfärden
  Flaket kommer till skolgården/angiven plats Studentflaket anländer enligt den tid och plats som ni angivit i leveransinformationen chauffören kontaktar angiven kontaktperson och de som skall dekorera flaket kan börja med utsmyckningen. Om musikutrustning bokats finns denna redan monterad på flaket. Flakvärd En flakvärd måste vara på flaket under hela färden. Denna tillsätter ni själv eller anlitar en av våra värdar. Ett tips är fråga ett syskon eller släktning som närvarar på studenten. Flakvärdens uppgift är att hjälpa till vid på- och avstigning samt att ha kontakt med chauffören gällande eventuella pauser, stopp och oförutsedda händelser. Avstigning Innan ni kliver på flaket pratar ni med chauffören vart ni vill stiga av efter färden. Detta sker på skolan om inget annat har bestämts. Glöm inte ta ner eventuell utsmyckning som ska sparas från flaket. Vi ansvarar inte för dessa efter avstigningen. Ha inte med värdefulla ägodelar eller känsliga kläder under färden!
 • Ångerrätt
  En ångerrätt på 14 dagar utgår från det datum ert avtal E-signeras. Därefter går det inte att avboka, utan att bli betalningsskyldig av totalsumman, om inget annat bestämts skriftligt. För att utöva din rätt till att ångra beställningen av tjänst vänligen fyll i ångerformulär (standardformulär för ångerrätt) på www.studentflaksoder.se/angerratt.
 • Enter your answer here
 • Vad har ni för flak?
  Själva Studentflaksöder är ett nygrundat varumärke år 2017, Studentflaksöder äger själva inga fordon utan sammarbetar med åkerier som kör t.ex. grus året runt och studentflak periodvis, vi har endast valt att arbeta med de mest kompetenta och de som har levererat säkra flaktransporter i flera år. Sammanställningen av ett solid bolag, kunniga förare och Studentflaksöder är en säker kombination. Därför kan ni känna er trygga i ert val när ni väljer att åka med oss. Detta är också ett bevis på vårt vinnande koncept, vi är före alla konkurrenter fastän vår första körning under detta varumärke är den 4 Juni 2018 i Malmö! Det är dagen, då vi sätter Studentflaksöder på kartan, det är dagen då vi tar över och det är dagen vi ändrar på Studentflakresan! Med vår utmärkta kundservice tillsätter vi alltid en ansvarig kontaktperson som tar hand om er från dag 1 tills flakfärden är över. Våra studentflak, högtalarpaket och DJ:s ser till att ingen undgår er frammarsch! Samtliga priser inkluderar alltid chaufför, högtalare, framkörning, drivmedel och städning. I våra högtalarpaket ingår montering och nedmontering av utrustningen samt elverk som driver anläggningen. Inga andra kostnader tillkommer! Studenflaksöder bjuder på marknadens bästa priser, hittar ni något billigare så får ni vårt för samma pris eller så betalar vi ut mellanskillanden till er. Så varsågod, få en lyckad resa med oss på studentflaksöder! Just nu levererar vi 6 stycken olika paket, för andra typer av flak vänligen kontakta oss på. kontakt@studentflaksoder.se ha det bäst!
 • Er säkerhet är våran högsta prioritet.
  Säkerhet Chauffören uppfyller ålders- och körkortskrav för studentflak Flaket åker med en högsta hastighet på 20 km/h Ni får inte vara fler på flaket än det antalet flakpass ni fått En flakvärd ska följa med på flaket Man får inte stiga på eller av flaket samtidigt som det åker Det är strängt förbjudet att kasta saker från flaket Glasflaskor är förbjudna ombord på flaket Jourbil / Express Hjälp När ni hyr ett studentflak hos oss kan ni alltid känna er 100% trygga! För att öka tryggheten har vi alltid en Jourbil under studentveckan, högst 15 minuter bort. Skulle en olycka inträffa finns vi alltid snabbt på plats för att åtgärda eventuella problem. Vi vet hur viktigt det är att allt ska fungera eftersom ni bara tar studenten en gång! Garanterat Studentflak Vi har stora kontakter inom olika åkerier och kan tack vare detta kan vi alltid garantera dig ditt studentflak även om något oväntat skulle inträffa!
 • Kan man få lägga till extra utrustning utöver ert utbud?
  För att ni ska få en så bra resa med oss som möjligt kommer vi att erbjuda er, att utöver grundvalet, få komma med önskemål om ni skulle vilja ha extrautrustning med hänvisning till att kontakta bokningsansvarig.
Fästpunkt Bonzaza
bottom of page