top of page

Boka Studentflak 

Studentflak malmö

Ingår alltid hos Studentflaksöder! 

Erfaren Chaufför
5 timmars
hyrtid
Valfri 
rutt
kraftfull
ljudanläggning
Bränsle
(Miljödiesel)
El aggregat
Städning
Regn
försäkring

Billigaste studentflak malmö

Efter många år av studenter som frågat om vi kör utanför Skåne kan vi nu, äntligen meddela att vi gör det. Inför studenten 2021 valde vi att utvidga verksamheten och erbjuda våra tjänster i hela Sverige. Fastän omständigheterna blev studenten 2021 ett otroligt lyckat år med våra partybussar. 2022 blev första året då vi körde riktiga studentflak utan restriktioner i hela landet. Detta fortstätter vi nu med.

För att boka trycker ni på knappen nedan som tar er till bokningsformuläret. Efter att ni fyllt i formuläret kontakter vi er inom max. 24 timmar med olika förslag. 

Kom ihåg att det alltid är bäst att boka sitt flak i god tid innan studenten. Då får man oftast bäst pris, bästa möjligheterna och man behöver heller inte betala förens samtidigt som alla andra, i början av 2024. 

Vill ni ha hjälp med er bokning är ni välkomna att kontakta oss, via telefon, mail eller kontaktformuläret längst ned på sidan. 

studentflaksöder_logo.PNG

Behöver ni hjälp med att samla in pengar till studentflaket?

Besök vår samarbetspartner Kaffekassan.se
Kaffekassan- Logo-15 (1).png
Fästpunkt 1

Få hjälp av oss med bokningen

Vill ni ha svar på några frågor eller känns det bara tryggare att boka över telefon? Fyll i formuläret så hörs vi snart.

Tack! Meddelande skickat.

bottom of page